Адреса

Мајка Тереза бр.17

1000 Скопје

Оддели за контакт 24/7

Дежурна амбуланта: 02 3147 427

Шок соба: 072 800 715
Родилна сала: 072 800 710
Дневна болница: 072 800 694

Оддели за контакт (пон-пет)

Контакт центар:
02 322 8440 / 070 213 589

Оддел за интензивна нега и терапија на новородени (ОИНТ) (13:00-14:00ч):
072 800 708

Оперативна гинекологија (12:00-15:00):
072 800 712

Оддел за гинеколошка онкологија(12:00-15:00ч):
072 800 713

Перипартална интензивна него (ПИН) (13:00-15:00ч):
072 800 714

Оддел за патолошка бременост:
072 800 695

Е-маил

info@ukgak.edu.mk
ukginekologija@zdravstvo.gov.mk

Директори на ЈЗУ У ГАК

Медицински директор: доц. др. Сци Викторија Јовановска
Организациски директор: д-р Јетон Шаќири
Главна сестра: Тања Димова
Телефони:
02 3147 701 (секретарка)

FACEBOOK:
https://www.facebook.com/jzuugak/

 

 

Доколку имате прашање, критика или коментар слободно пишете!