АКТУЕЛНОСТИ

Секоја информација има корисно значење, доколку добро ја разбирате и насочувате. Голем број жени имаат слабо познавање за одредени фактори поврзани со бременоста, а од кои би можело да зависи нивното здравје, нивната сигурност и информираноста за најголемата промена во нивните животи.

Водич на пациентите

За полесно пронаоѓање на информацијата која вам ви е најважна

Имате дополнителни прашања?

Побарајте го нашиот дежурен тим во секое време

Работи кои треба да ги знаете