Атанас Сивевски

(Раководител на оддел за анестезиологија и реанимација во перинатологијата)

asivevski@yahoo.com;

Биљана Најдовска Блинџова

(Одговорна медицинска сестра – акушерка на ниво на оддел на оддел за анестезиологија и реанимација во перинатологијата)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.