ЛУЛКА – НЕГА И ГРИЖА ЗА ПАРОТ МАЈКА-БЕБЕ

Соработка значајна за пациентите Организацијата Лулка – Здружение за грижа и едукација на бремени жени, мајки и деца е граѓанска, невладина и непрофитна организација која ги застапува интересите на трудниците, родителите, терминските, предвреме родените и болните новородени и нивните семејства. Во соработка со невладината организација Лулка, Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство работи на обезбедување…